ЗДО ”Пролісок” Визирської сільської ради, Визирка
Одеська область, Одеський район

#заняття_доброти#happypay#фокстрот

#заняття_доброти#happypay#фокстрот

1-2 березня 2021 року Фонд  "Щаслива лапа" організував проведення Міжнародного заняття доброти про гуманне ставлення до тварин до якого долучились 2100 садочків України.  В нашому садочку  в 4 групах було проведено заняття доброти. Серед всіх закладів дошкільної освіти, які дотримались умов заходу було розіграно цінні подарунки від Фокстрот та їх партнерів компанії Canon. І от ми - серед переможців:

Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) "Пролісок" Визирської сільської ради - подарунок клавішник цифровий та м'які іграшки Фоксі від Фокстрот та їх партнерів компанії Canon. 

Ми вдячні Благодійному фонду, Фокстрот та їх патнерам компанії Canon за чудовий подарунок для садочка. 

Дуже приємно бути серед переможців, але ще приємніше розуміти, що вихованці ЗДО (ясла-садок) "Пролісок" ніколи не залишать тваринку в біді. Адже саме в дошкільному віці в дітей формуються доброта, бажання допомогти, не залишити напризволяще безпритульну тварину.

Ми не перший рік є учасниками проведення заняття доброти, надіємось і надалі співпрацювати з Фондом , адже у нас спільна мета - виховання відповідального та гуманного ставлення до тварин.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *